Reserveren bij de Knijp Leerdam

We zijn erg blij en trots dat Eetcafé de Knijp meteen vanaf de eerste dag erg goed is ontvangen door veel gasten uit Leerdam en omgeving. Zo goed zelfs, dat we regelmatig vol zitten tijdens het diner en soms gasten teleur moeten stellen. Reserveren is daarom aan te raden, dat kan via deze site heel eenvoudig. We zien jullie graag verschijnen!

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 16:00 – 23:00
Donderdag: 16:00 – 23:00
Vrijdag: 16:00 – 01:00
Zaterdag: 16:00 – 01:00
Zondag: 16:00 – 23:00

Onze keuken is geopend van 17:00 tot ten minste 21:00

Contact

Dr. C. Voogdplein 90a
4141 CN Leerdam
T. 0345 745078
leerdam@deknijp.com

Eetcafé de Knijp Leerdam

Lekker eten serveren voor niet teveel geld, dat is waar we goed in zijn! In navolging van onze vestiging in Gorinchem, waar Eetcafé de Knijp al sinds 1981 zit, doen we ook in Leerdam ons best om iedereen een gezellig en Bourgondisch avondje uit te bezorgen. Dat komt vooral door onze malse biefstukken, die zijn simpelweg fantastisch. Maar ook de rest van de gerechten is heerlijk én heel netjes geprijsd, kijk maar eens op onze menukaart.

Bij lekker eten horen lekkere dranken en ook daar hebben we veel zorg aan besteed. Onze wijnkaart is bescheiden van omvang maar er staan heerlijke wijnen op, die we allemaal per glas schenken. En na het eten blinken we uit in het maken van de lekkerste Gin&Tonics maar ook voor de liefhebbers van speciaalbier hebben we een ruime keus in de koeling of op tap.

Na een grondige verbouwing herken je het pand aan de binnenzijde nauwelijks meer terug. De indeling is veranderd en vloeren, wanden, plafond, bar, keuken, elektra en meubels zijn vernieuwd met de bedoeling om er een mooie, sfeervolle horecazaak van te maken waar je gezellig zit en heerlijk kunt eten.

Dinerkaart