Selecteer een pagina

Overheidsmaatregelen

Vanwege de overheidsmaatregelen, moeten we helaas als volgt werken:

E

1. Bij de entree is het verplicht de handen te reinigen bij de hygiënezuil.

E

2. De gastvrouw/-heer stelt een aantal controlevragen om zeker te zijn dat er geen symptomen van Corona zijn of zijn geweest. Bij twijfel zijn we verplicht om het hele gezelschap te weigeren.

E

3. We willen graag dat elke bezoeker zich registreert via een QR-code. Deze registratie is beveiligd en de gegevens worden alleen gebruikt wanneer de GGD ons daarom vraagt. Na 14 dagen worden ze automatisch gewist. Registreren op papier is uiteraard ook mogelijk.3. We willen graag dat elke bezoeker zich registreert via een QR-code. Deze registratie is beveiligd en de gegevens worden alleen gebruikt wanneer de GGD ons daarom vraagt. Na 14 dagen worden ze automatisch gewist. Registreren op papier is uiteraard ook mogelijk.

E

4. Er mogen maximaal twee gasten aan dezelfde tafel zitten, behalve wanneer alle gasten tot hetzelfde huishouden behoren. Wanneer gasten aangeven tot hetzelfde huishouden te behoren, is dat hun eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel krijgt men aparte tafels toegewezen.

E

5. Een gezelschap mag maximaal bestaan uit 4 gasten.

E

6. Gezelschappen van drie of vier personen die niet tot hetzelfde huishouden behoren, krijgen een grotere tafel toegewezen waar men voldoende afstand tot elkaar kan houden. Wanneer zulke tafels niet meer beschikbaar zijn, dient men aan verschillende tafels te gaan zitten.

E

7. Om het kruisen van gasten te beperken, hebben we de ingang en uitgang van elkaar gescheiden.

E

8. Er zijn alleen zitplaatsen aan tafels, niet aan de bar.

E

9. Gasten dienen gedurende hun bezoek zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten.

E

10. Van tafel gaan om buiten te roken is uiteraard toegestaan. Ook buiten dient men 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren.

E

11. Bestellen en afrekenen dient zoveel mogelijk aan tafel te gebeuren. Geef een seintje aan onze medewerkers als ze iets voor je kunnen doen.

E

12. Personeel dat Coronaklachten heeft of die in de afgelopen 14 dagen heeft gehad, wordt niet ingeroosterd. Het personeel werkt niet met handschoenen en mondkapje maar wast en desinfecteert regelmatig de handen.

E

13. Na 21.00 uur mag er niemand meer naar binnen. Om 22.00 uur sluiten we.

Bovenstaande maatregelen maken een bezoek aan de horeca, maar ook het werken erin, een stuk minder vrijblijvend. We hopen dat jullie begrijpen dat we deze regels toepassen omdat we daartoe verplicht zijn. Daarom vertrouwen we op jullie begrip en medewerking. We waarderen het oprecht dat jullie ondanks alle verplichte beperkingen, toch bij ons langskomen en we wensen jullie een heel gezellige avond toe!

Eetcafé de Knijp
Langendijk 53
4201 CG Gorinchem

Telefonisch te bereiken op openingsdagen vanaf 15.00 uur:
0183 – 63 35 40