Een tafel reserveren

Reserveren is vanaf 1 juli niet meer verplicht dus iedereen kan vrijblijvend binnenlopen. Er gelden nog wel een aantal door de overheid opgelegde restricties:

Twee personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, mogen bij elkaar aan tafel en hoeven geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Bij drie of meer personen die niet uit hetzelfde huishouden komen, geldt de onderlinge afstand wél. Voor groepen van vier personen hebben we enkele grote tafels waar onderling voldoende afstand is zodat men toch gezellig aan één tafel kan dineren en borrelen.

Gezelschappen van meer dan twee personen die allemaal uit hetzelfde huishouden komen, mogen bij elkaar aan tafel zonder afstand van elkaar te hoeven houden.

Doordat we alle tafels zo moeten plaatsen dat er 1,5 meter afstand tussen de gasten gehouden kan worden, hebben we minder zitplaatsen dan normaal. Het kan dus voorkomen dat we vol zitten, vandaar is reserveren aan te bevelen. Dat kan hier online, of telefonisch op openingsdagen na 15.00 uur via 0183 – 63 35 40.

Verder moeten alle gasten verplicht een zitplaats hebben en is staan aan een tafel of de bar door de overheid verboden. Dat geldt zowel binnen als buiten op het terras.

Ondanks de versoepelingen per 1 juli, maken bovenstaande maatregelen een bezoek aan de horeca, maar ook het werken erin, een stuk minder vrijblijvend dan we graag zouden willen. Bedenk dat deze regels ons opgelegd worden en wij ze noodgedwongen toe moeten passen, waarbij we op jullie medewerking vertrouwen. Het zal van ons allemaal wat aanpassingen vragen maar we zijn ervan overtuigd dat wij er samen met jullie nog steeds een gezellige avond van gaan maken. Tot snel!

Dinerkaart

Eetcafé de Knijp Gorinchem
Langendijk 53
4201 CG Gorinchem

Telefonisch te bereiken op openingsdagen vanaf 15.00 uur:
0183 – 63 35 40